Domain információ
Írta: Macgyver - Dátum: Május 07 2020 23:16:14
A nemethalozat.hu domain amit 2 éve bérlek már.
Teljes hír
Nem mindenki tudja és követte a dolgokat bevallom személyesen én sem sőt semmivel sem foglalkoztam az utóbbi években már az oldalt illetően de valamiért a domain mégiscsak foglalkoztatta a fantáziámat a még máig is üzemelő szerverem miatt igy előkerült az oldal kérdése is.
A napokban Janó barátommal együtt nagyjából kijavitgattuk az oldal tartalmát átnéztünk pár dolgot mert a domaint tesztelgettem maga az oldalam is igy jutott eszembe. A jó hír hogy a domain cimem müködik hibátlanul igy lényegében az összes szolgáltatás elérhető róla ami ezelött is létezett.
Unreal Tournament Goty szervert keresel jó minőségüt és magyart?
Hát akkor probáld ki a nemethalozat.hu:7777 szerver cimet amit a Helyszin megnyitása sorba beírva azonnal elérhetsz.
Az öreg szerver még mindig várja a látogatókat.


Az úgy volt hogy a szervert addig hagyom üzemelni amig müködöképes hát szerencsétlen már elég sokat ment de még mindig birja

Egyenlőre nem tudom lesz e potlása ha tönkremegy az akku már nem az igazi benne de még 15 percet képes arról is működni igaz hogy már nem érzékeli de megy még róla áramszünet esetén. Az a gép bőven megszolgálta az árát soha nem láttam még jobbat 15 éves kb már és még nem volt komolyabb baja én inkább azon csodálkozom hogy és még mindig müködöképes mint láthatjátok a tartalom is változatlanul megvan rajta szoval azt gondolom az öreg harcost hagyom had tevékenykedjen még amig birja.

Beszélgettünk róla Janóval hogy lehet jó lenne mindent újraépiteni inkább akik meg ismét megtalálták az oldalamat a multból ők jelezték hogy igazi retró élményben részesültek (Persze az oldalra nem mindenki lépett be ahogy ezt lehet látni is az oldal számolja az eltelt napokat igen mert még domain nélkül is ment a gép éjjel nappal azóta sem volt neki hosszabb leállása)

Nyugodtan regisztrálj ha gondolod ez most már a végleges domain név ami jelenleg van ha ezt nem fizetem többet akkor már a szervert is végleg kikapcsolom azt jelenti de azért durva hogy az oldal sok évet tulélt csak úgy pedig hányszor mondogattam hogy megszüntetem már a francba :D

A koronavirusos fostalicska helyzet nem tudom mennyire fog érinteni a folytatásokat lehet pont ez dönti majd el hogy mi történik mivel amúgy fingdeszék miatt kénytelen vagyok külföldön dolgozni mert nálunk csak fizetésnek gunyolt hulladékság van de a koronavirusos helyzet ebben lehet keresztbe tesz nekem végleg.

Még annyit azért hozzáfüznék a dolgokhoz hogy aki regisztrált tag az legyen már szives vegye a fáradtságot és jelentkezzen be vagy ha képtelen rá regisztráljon már újra! Akik meg adminok és csesznek mindenre annak ellenére is hogy tudhatnak róla hogy megy az oldal mégsem csinálnak semmit azok meg szégyeljék magukat törlésre fognak kerülni. Egy kis idő mulva eltávolitom az inaktiv tagokat és adminokat mert tök felesleges az adatlapjuk. Tároltam nektek 10 éven keresztül nem tárolgatom többet a saját tartalmatokkal együtt. Panaszkodtok hogy jaj más oldalakról mindig eltünt mindenetek? Hát innét nem de ez változini fog. Azt gondolod nem baj? Akkor meg úgyis mind1 neked de a szemetedet sem tárolom ne is várd el ha téged nem érdekel már akkor engem sem fog. Aki meg csak új jelszót szeretne igényelni erre is van lehetősége.