Várható csere az új évben
Írta: Macgyver - Dátum: December 31 2021 23:47:18
Boldog új évet kivánok minden még máig is vissza térő tagnak.
Mint láthatjátok a régi NÉMETHÁLÓZAT oldal megérte a 2022-t is.

Tervem az idei évre az lenne hogy szeretnék új NÉMETHÁLÓZAT oldalt inditani. Egy komolyabb szervernek való gépem már van is ehhez.
Egyenlőre még csúszik a dolog mert sem időm nem volt az új oldal elinditására sem energiám mert egy másik országban tartozkodva szarbánián kivül nehéz pluszban ezt is tesztelgetni pláne ugy hogy szerveressen itt ki sem tudok menni a netre. Megprobáltuk már Janó barátommal lehelni bele életet de nem jött össze egyenlőre.
Retró gépekről fog szólni az új NÉMETHÁLÓZAT oldal régi játékokról és hardverekről ha sikerül elinditani. Terveim szerint a jelenlegit amit idáig is sikerült életban tartani várhatólag bezárom vagy arhivum oldal marad bár a gép ami most müködik is egy modernebb gép amire már újabb rendszer lenne való. Nem volt egyszerü de müködöképes maradt máig is már a nyáron kénytelen voltam gépet cserélni alatta mert a régi 12 év müködés után már nagyon sok problémával is rendelkezett igy azt kénytelen voltam selejtezni.
Nagyon remélem hogy velem tartatok majd az új oldalon is ha sikerül végre elinditani és a létszám is gyarapodni fog a későbbiekben. Domain probléma 2023 ig nem lesz mert a jelenlegi domaint addig fizettem elő és mivel az bevállt tudom tartani szerintem késöbb is ha lesz értelme. Kivánok nektek sok sikert az új évben is legyen az évetek olyan amilyennek szeretnétek :)
Teljes hír
Természetesen az új oldalra újra regisztrálni kell majd. Ebből nem engedek semmiképp. Mivel az Unreal Szerver és letöltések és egyéb szolgáltatásaim megmaradnak amikhez ez szükséges lesz hogy ne tudjanak vele visszaélni az idióták.